Webshop

Informatie

Nieuws over Jong Telstar Vrouwen

Op de valreep van 2020 de tweede nieuwsbrief over onze jonge Telstar Vrouwen.

  • Steeds meer topvrouwen sluiten zich aan om Jong Telstar Vrouwen op weg te helpen naar de Eredivisie. Nadat eerder Yvonne van Gennip en Monica Blokker in het bestuur zijn gekomen, is Claudia Zwiers onlangs gestart als teammanager. De voormalige judoka won brons op de Olympische Spelen van Atlanta en veroverde een hele serie medailles bij (inter)nationale kampioenschappen. Claudia weet als geen ander hoe groot de druk voor een wedstrijd kan zijn. Met haar kennis en ervaring is ze een aanwinst voor onze technische staf. Welkom Claudia! 
  • Als onderdeel van haar VOG-beleid heeft Jong Telstar Vrouwen een vertrouwenspersoon benoemd bij wie speelsters en vrijwilligers terechtkunnen als zij te maken hebben met ongewenst gedrag. We zijn blij dat Karin Legemate deze rol vervult, omdat zij als oud-international de voetbalwereld goed kent. Je kunt Karin bereiken via 06-2374 5458
  • Intussen is bekend dat we met Telstar Vrouwen binnen twee jaar naar de Eredivisie willen doorstromen. Daarvoor hebben we nodig: talent en een flinke zak geld. Talent leiden we zelf op en vinden we elders. Er is veel jonge aanwas; die speelsters begeleiden we verder bij de Telstar Academie. Om te zorgen dat doorstromen ook financieel mogelijk is, zoekt het bestuur samen met Telstar naar grote sponsors. Heb je concrete tips of suggesties?
    Mail naar yvonne@telstarvrouwen.nl of anton@telstarvrouwen.nl 

De hele nieuwsbrief lezen? Klik hier.