Webshop

Informatie

Prindustry

Brandportals, klantportals of whitelabel webshops… het zijn allemaal producten van ons die op hetzelfde neerkomen: gemak! Je krijgt bij Prindustry alles-in-één softwarepakket voor de verkoop, inkoop en creatie van print. Je beheert je eigen b2c webshop of b2b portal met orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad, betalingssystemen, online editing én meer vanuit één centraal systeem. De kracht van Prindustry is verbinden: wij verbinden klanten, producten, partners en systemen met elkaar!


DRUK- EN PRINTWERK BESTELLEN BIJ DE LITHOGRAFEN UIT HAARLEM BV.

Gevestigd in Velserbroek, tussen Haarlem en IJmuiden gelegen, printen en drukken wij een breed assortiment aan producten. Ons assortiment omvat uiteraard drukwerk zoals brochures (geniet), flyers en folders. Specialiteiten zijn onder andere gecertificeerde kleurproeven volgens de laatste ICC-profielen. Ook voor uw groot formaat foto afdrukken bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn echte vakfanaten waarbij service bovenaan het lijstje staat. U kunt bij ons terecht voor al uw grafische uitingen en vraagstukken. Mail of bel ons voor een afspraak bij u op locatie en zie, waarom velen u voor zijn gegaan. Sinds 25 november 2010 is onze webshop online waar online kleurproeven, groot formaat posters en foto afdrukken, visitekaartjes en flyers besteld kunnen worden. Neem een kijkje in onze webshop en bestel voordelig uw druk- en printwerk. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is 023 – 5386 444.


JIM Advies

Jansen International Management b.v. is het public affairs adviesbureau van Anton Jansen die actief is als bedrijfsconsultant in strategische politieke communicatie, politieke advisering in Nederland, in de lidstaten van Europa en bij de Europese instellingen.


RDVA.nl

Via RDVA bent u vrijwel altijd voordeliger uit dan bij banken zelf of bij grote hypotheekketens, omdat RDVA een zeer efficiënte werkwijze heeft: geen personeel, geen dure panden, mogelijkheid van online advies dus zeer lage bedrijfskosten. Hierdoor kan RDVA zich tegen een zeer scherp tarief focussen op uw belang. Omdat u zelf uw eigen gegevens invoert en uw stukken aanlevert, betaalt u alleen voor de effectieve bemiddeling en adviesuren. 


Notarishuis IJmond

Welkom bij uw notaris in de regio IJmond. Wij zijn een veelzijdig notariskantoor dat door de jaren heen altijd met de tijd is meegegaan. Een plek in de IJmond waar, voor u vaak belangrijke zaken, worden geregeld op een manier dat u zich “thuis” voelt. Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam: Notarishuis IJmond.


JobBoost

Bij JobBoost vinden we voetbal te gek! We zijn in de huidige vorm zelfs ontstaan uit een samenwerking tussen twee teamgenoten. Eigenlijk is onze organisatie dus op het veld geboren. Voetbal gaat over teamwork, ambitie, gezelligheid en de drive om te winnen. Dat zijn nou net de dingen we belangrijk vinden als uitzendbureau. Bij onszelf én bij de medewerkers die we bij onze klanten inzetten. Toen we hoorden over de Witte Leeuwinnen en hun droom om de top te bereiken waren we gelijk enthousiast. Fantastisch hoe deze jonge voetbalvrouwen samen knallen en de eredivisie gaan bereiken. Dat vinden we gaaf en daarom steunen we ze!


Otten Data Services

Otten Data Services is sterk in Data en kan jouw organisatie helpen om de informatie structuren zo op te bouwen, dat deze voorzien in de vraagstukken van nu en die van de toekomst. Denk hierbij aan Data Warehouse, Data Lake, Analyse en of Business Intelligence omgevingen. Dit kan doormiddel van advies, training of projectondersteuning in de rol van bijv. Business Analist, Informatie Analist of Product Owner. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Otten (06-48350159 / info@ottendataservices.nl