Webshop

Informatie

Prindustry

Brandportals, klantportals of whitelabel webshops… het zijn allemaal producten van ons die op hetzelfde neerkomen: gemak! Je krijgt bij Prindustry alles-in-één softwarepakket voor de verkoop, inkoop en creatie van print. Je beheert je eigen b2c webshop of b2b portal met orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad, betalingssystemen, online editing én meer vanuit één centraal systeem. De kracht van Prindustry is verbinden: wij verbinden klanten, producten, partners en systemen met elkaar!


 

Yvonne van Gennip Fonds powered by Bob

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds zet zich in voor kinderen en jongeren met een gesignaleerd talent. Het doel is om deze talenten, met de nodige financiële ondersteuning, te helpen om zich optimaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Naast een bijdrage uit het fonds bieden wij talenten de kans om gebruik te maken van ons crowdfunding platform ‘Talentboek’. Een platform waar aanstormende talenten zelf inkomsten werven om hun ambities waar te maken


DRUK- EN PRINTWERK BESTELLEN BIJ DE LITHOGRAFEN UIT HAARLEM BV.

Gevestigd in Velserbroek, tussen Haarlem en IJmuiden gelegen, printen en drukken wij een breed assortiment aan producten. Ons assortiment omvat uiteraard drukwerk zoals brochures (geniet), flyers en folders. Specialiteiten zijn onder andere gecertificeerde kleurproeven volgens de laatste ICC-profielen. Ook voor uw groot formaat foto afdrukken bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn echte vakfanaten waarbij service bovenaan het lijstje staat. U kunt bij ons terecht voor al uw grafische uitingen en vraagstukken. Mail of bel ons voor een afspraak bij u op locatie en zie, waarom velen u voor zijn gegaan. Sinds 25 november 2010 is onze webshop online waar online kleurproeven, groot formaat posters en foto afdrukken, visitekaartjes en flyers besteld kunnen worden. Neem een kijkje in onze webshop en bestel voordelig uw druk- en printwerk. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Ons telefoonnummer is 023 – 5386 444.


JIM Advies

Jansen International Management b.v. is het public affairs adviesbureau van Anton Jansen die actief is als bedrijfsconsultant in strategische politieke communicatie, politieke advisering in Nederland, in de lidstaten van Europa en bij de Europese instellingen.


RDVA.nl

Via RDVA bent u vrijwel altijd voordeliger uit dan bij banken zelf of bij grote hypotheekketens, omdat RDVA een zeer efficiënte werkwijze heeft: geen personeel, geen dure panden, mogelijkheid van online advies dus zeer lage bedrijfskosten. Hierdoor kan RDVA zich tegen een zeer scherp tarief focussen op uw belang. Omdat u zelf uw eigen gegevens invoert en uw stukken aanlevert, betaalt u alleen voor de effectieve bemiddeling en adviesuren. 


Notarishuis IJmond

Welkom bij uw notaris in de regio IJmond. Wij zijn een veelzijdig notariskantoor dat door de jaren heen altijd met de tijd is meegegaan. Een plek in de IJmond waar, voor u vaak belangrijke zaken, worden geregeld op een manier dat u zich “thuis” voelt. Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam: Notarishuis IJmond.


JobBoost

Bij JobBoost vinden we voetbal te gek! We zijn in de huidige vorm zelfs ontstaan uit een samenwerking tussen twee teamgenoten. Eigenlijk is onze organisatie dus op het veld geboren. Voetbal gaat over teamwork, ambitie, gezelligheid en de drive om te winnen. Dat zijn nou net de dingen we belangrijk vinden als uitzendbureau. Bij onszelf én bij de medewerkers die we bij onze klanten inzetten. Toen we hoorden over de Witte Leeuwinnen en hun droom om de top te bereiken waren we gelijk enthousiast. Fantastisch hoe deze jonge voetbalvrouwen samen knallen en de eredivisie gaan bereiken. Dat vinden we gaaf en daarom steunen we ze!


Otten Data Services 

Otten Data Services is sterk in Data en kan jouw organisatie helpen om de informatie structuren zo op te bouwen, dat deze voorzien in de vraagstukken van nu en die van de toekomst. Denk hierbij aan Data Warehouse, Data Lake, Analyse en of Business Intelligence omgevingen. Dit kan doormiddel van advies, training of projectondersteuning in de rol van bijv. Business Analist, Informatie Analist of Product Owner. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Otten (06-48350159 / info@ottendataservices.nl


Van Santen Transport BV

Van Santen Transport BV, sinds 1930 gevestigd in Haarlem, heeft met nevenvestigingen op het TATA terrein in Velsen-Noord en de Wijkermeerweg in Beverwijk een sterke binding met de regio IJMOND. Wij zijn actief op het gebied van Horizontaal transport. Transport over de weg, gespecialiseerd in het vervoeren van Exceptionele ladingen. Daarnaast verzorgen zij ook Vertikaal transport. Met behulp van Hijskranen zorgen wij dat goederen van beneden naar boven en/of andersom worden getransporteerd. Ook zijn wij specialist op het gebied van Intern Transport. Wij verkopen, verhuren, keuren, doen R&O aan Interne transportmiddelen, zoals heftrucks, verreikers, palletwagens etc. Voor meer info over de van Santen Groep: Zie onze online brochure


RSM

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij op een proactieve en directe wijze betrokken bij het succes van onze cliënten. RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo. Een goede onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op een hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en kan er geanticipeerd worden op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 120 landen maken wij gebruik van dit RSM-netwerk, bestaande uit 820 kantoren en 48.000 professionals. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van RSM? Neem contact met ons op via info@rsmnl.nl.


Dijkman Kaas Spaarnwoude

U kunt ons vinden op verschillende markten, o.a. in Haarlem, Hoofddorp en Zaandam. Wij zijn gespecialiseerd in Hollandse kaas die in ons eigen pakhuis, in Spaarnwoude, op de juiste temperatuur en de juiste luchtvochtigheid gerijpt is. Er ligt kaas van 4 weken jong tot 3 jaar oud, met/zonder komijnen, boerenkaas en specialiteitjes zoals bijvoorbeeld mosterd/knoflook kaas. Sinds 1998 hebben wij, Arjan en Diana van Opzeeland, de markten en de andere bijkomende werkzaamheden overgenomen van Jan Dijkman, de oom van Arjan. Wij doen dit met veel liefde en plezier en hebben altijd een advies voor een kaasje voor bij de borrel of bepaald gerecht en even proeven mag altijd! Dus wie weet... tot ziens op de markt!G&O Makelaars

Dé no-nonsense makelaar van Velsen e.o. met scherpe all-in tarieven. Dat is G&O Makelaars. Met een ervaren team en onze zeer aantrekkelijke tarieven helpen wij jou graag op het gebied van aankoop, verkoop, huur of verhuur van de woning.

Wij staan voor wat we zeggen: vernieuwend, actie en betrouwbaar. Als NVM-makelaar hebben wij al ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij. Onze klanten kunnen van ons - naast een persoonlijke en doelgerichte werkwijze  - ook persoonlijk stylingadvies verwachten zodat de woning er tip-top uit ziet voor de verkoop. Met de juiste voorbereiding zorgen wij ervoor dat de hoogste opbrengst van de woning gehaald zal worden!

Benieuwd waar G&O Makelaars mee kan helpen in deze gespannen woningmarkt? Bekijk onze website www.G-Omakelaars.nl en plan een vrijblijvende afspraak in. Je zit nog nergens aan vast, pas als het gevoel goed is, gaan wij voor je aan de slag. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!