Webshop

Informatie

De reis naar de Eredivisie

Klaar voor de top

Bijna 170.000 vooral jonge meiden voetballen. Voor het eerst is er een generatie die al van jongs af aan trainen en spelen. Anders dan het huidige Oranje en de Eredivisie, zijn dit voetbalsters die al vanaf hun 4e of 5e jaar op het veld staan, vaak samen met de jongens. Zij zijn de nieuwe generatie die het taboe definitief hebben doorbroken. De grootste talenten trainen bij Telstar Vrouwen 6 a 7 keer per week. Die meiden verdienen net zoveel kans als jongens. Met die talenten wil Telstar Vrouwen naar de Eredivisie, om hun droom waar te maken.

 

Talent vasthouden en belonen

De succesvolle Nederlandse top speelsters van het EK en WK, voetballen bij grote clubs in het buitenland. Wij willen de supertalenten van de toekomst in Nederland houden. Er zijn nu 8 clubs in de Eredivisie en dat worden er meer. Telstar Vrouwen staat vooraan in de rij om mee te doen. Wij willen de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de competitie voor sponsors, media en supporters vergroten. De tijd dat je als Eredivisie speelster geld mee moest nemen, laten we achter ons! Jonge talenten willen we een kans geven op een fatsoenlijke vergoeding voor het leveren van topprestaties. Wij bieden de opleiding en het perspectief op betere condities voor het toptalent in onze regio. De kans om op het hoogste niveau te voetballen, om fulltime te kunnen gaan trainen en om met voetballen een fatsoenlijk inkomen te verdienen. Die kans gaan we pakken want vrouwen hebben recht op een gelijke behandeling.

Vrouwen naar ‘the next level’

Wat Telstar Vrouwen hiervoor nodig heeft is peanuts vergeleken bij de miljoenen van het mannenvoetbal. Voor 4 ton per jaar staat het team in de top van de Eredivisie en doet het mee voor de prijzen in Europa. Wij hebben een Eredivisieteam zo goed als klaar staan en spelen binnenkort met talentvolle jeugd mee in de Beloftencompetitie. Samen met een professionele technische en medische staf werken wij aan ‘the next level’ in het vrouwen voetbal. Het is hoog tijd voor het versterken van de maatschappelijke en sportieve gelijkheid in voetbal.

Card image cap

Card image cap

 

Card image cap

 

Card image cap

 

Card image cap

 

Card image cap