Webshop

Informatie

Vrijwilliger aannamebeleid

Telstar Vrouwen is een vereniging en een vereniging bestaat dankzij vrijwilligers.

De ene vrijwilliger heeft meer tijd om te besteden aan Telstar Vrouwen dan een ander. Dat geeft niet, iedere bijdrage, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging. Niemand zit graag op een smerig toilet. En wat is een club waar de kantine, wanneer er wedstrijden zijn, dicht is omdat er geen medewerkers genoeg zijn. Waar wedstrijden geen doorgang kunnen hebben, omdat er geen clubscheidsrechters voldoende zijn. Dat mag dus nooit gebeuren!

Telstar Vrouwen doet een beroep op iedereen die kan bijdragen aan de vereniging, jong of oud, ouder, lid of geen lid. De werkzaamheden kunnen worden aangepast aan capaciteiten en beschikbare tijd.

Twijfel je nog of een vrijwilligersfunctie iets voor jou is? Je kunt altijd een keer meedraaien of een kennismakingsgesprek aanvragen. Interesse? Stuur dan een e-mail naar Anton Jansen anton@telstarvrouwen.nl

Veiligheid
Vertrouwen en veiligheid is belangrijk voor Telstar Vrouwen. Vandaar dat wij ervoor kiezen dat het voor bestuursleden, trainers, begeleiders en vrijwilligers verplicht is om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te tekenen. Daarnaast zijn onze vrijwilligers op de hoogte van onze gedragsregels.